Friday, July 12, 2019

If you love dem, let dem go

When you transform the energy of old relationships dynamics, your relationships can absolutely change to meet the new level or they can…

"When you transform the energy of old relationships dynamics, your relationships can absolutely change to meet the new level or they can vibrate out of your life. Trust both outcomes. Just keep aligning with your authentic self and everything else will arrange itself accordingly.
.
Blessings to everyone healing childhood imprints that have manifested as poor relationship choices, reactivity, emotional triggers, attachment style, over functioning, physical pain, nervous system dysfunction, approval seeking, people pleasing, poor boundaries and settling."

Allikas: Instagram @ maryamhasnaa

Mmm, jaa.
Ma alati väga imestan, kui inimestele öeldakse, et nad ei saa teises keskkonnas uuesti alustada, sest nad ise jäävad samaks.

Kui sa oma suhtlusringkonnas end lõksus tunned ja mahajätmisärevust kuude, võibolla aastate kaupa tunda ei taha, siis on väga hea mõte kalpsata uude keskkonda, kui vanad ringid on ennast ammendanud.  

Muidugi võib öelda, et tuleb olla nii küps, et ei põgene oma varasemate kaaslaste ahistava embuse eest vaid annad neile mõista/ütled otse, et kavatsed endale uue elu luua ja bye!, ning olla nii küps, et jaksad seda luua vanas keskkonnas. Aga milleks? Uues kohas on see nii palju kergem! Nii nii palju! Ja mingeid "tuleks'eid" pole üldse olemas peale selle, et 'tuleks' teha seda, mis hea tundub. Aga igaüks tohib ka arg olla ja kannatama jääda. Mõnes teises elus küllap saab teisiti valitud.

No comments: