Tuesday, March 10, 2020

Tavaline imeinimene

“You get World Peace through Inner Peace. If you've got a world full of people who have Inner Peace, then you have a Peaceful World.”…

“You get World Peace through Inner Peace. If you've got a world full of people who have Inner Peace, then you have a Peaceful World.”


~Wayne Dyer

Allikas: Instagram @ conscious_collective


Maailm ei vaja muutumiseks mitte niivõrd üleskutseid olema hooliv ja hea, vaid ---
ET MEIL ENDAL OLEKS HEA.

Alles siis, kui meil on hea olla/elada, saame seda tuua ka endast väljapoole.

Muidu jääb igasugune sallivuse ja hoolimise jutt ka lihtsalt mokalaadaks.

Ma arvan, et ... enamik inimesi, kes on seltsinud mitmesuguste vaimsete või ökoteadlike inimgruppidega on näinud, kuidas inimesed "teesklevad" seda, millesse nad usuvad. Neil on arusaam ideaalist, kuid nad on sellest veel kaugel ja kuna inimesel on häbi teada, mis on hea ja samal ajal mitte suuta seda ellu viia, siis selle asemel, et öelda endale ja teistele, et paras jupp jääb ideaalist veel puudu ja küll ta tasapisi tuleb, hakatakse (ka enda ees) teesklema inimest, kellel juba ongi sallivus või vastupidi, ülitugevad tõekspidamised, näiteks et kunagi ei tohi vihastuda.
Inimesed räägivad asjust, mis on neil ilmselgelt läbi tunnetamata ja vihastuvad/solvuvad, kui sa neid murelikult kuulad :p ... see kipub olema minu reaktsioon, ma muutun vaikseks ja tõsiseks ja see ei meeldi inimesele, kes arvas, et avaldab mulle muljet.

Paraku on mõnikord selgelt näha, et inimene ei tea, millest ta räägib.

Mis kasu on sellisest "hea olemisest"?

Osho ütles selle kohta midagi umbes sellist, et ... ära püüa olla HEA, ole lihtsalt LOOMULIK, tavaline. Nii oled kõige parem ja meeldivam.
Kontrollitud! Töötab!

No comments: