Monday, March 23, 2020

Armastagem ennast :)

I’m happy to announce the release of the Conscious Collective Collection, a single PDF file of all 7 of my books 🙏 If you enjoy what I…

Allikas: Instagram @ josephpkauffman

Kogu negatiivsus, mis meis on, väljendub selles, mille me maailmas 'välja paneme'.
Mõned inimesed arvavad, et nad on head, kuna nad (enda meelest) teistelt ei nõua midagi ja muudkui teevad heategusid kõigile, kuid endaga ei suuda kuidagi rahul olla.
Ja nad usuvad seda ja võivad isegi uhked olla selle üle, kui suuremeelsed ja head nad on.
Mul on omal üks lähisugulane, kes uhkustab oma 'alandlikkuse' ja 'vähenõudlikkusega' absoluutselt iga kord, kui temaga kokku saada, kuid ta on väga kaugel nägemisest, et see, mida ta teeb on uhkustamine, ehk enda paremaks pidamine, nii et ma isegi ei vihja talle - ta läheks vihast hulluks ja see on fakt :D

'Eneseohverdajad' on sageli üpris mürgised inimesed ise seda teadmata ja paraku inimene, kes ennast madaldab ja halvustab, ei jäta seda tunnet ainult enda sisse. Ta võib halbu asju öelda ainult iseenda kohta ja meid seal kõrval taevani ülistada, kuid tema kõrval on ikka väga halb olla.

Iga kord, kui tunneme enda sees kibedust, oleks nii hea maailmast tagasi tõmbuda ja rahu endas taastada ... või seda looma hakata, kui pole olnudki enda mäletamist mööda :)

No comments: