Monday, March 9, 2020

Mugavad valed

Instagram photo by Teal Swan • Jan 16, 2020 at 5:55 PM

Allikas: Instagram @ tealswanofficial

OMG, Teal, jälle masendavad sõnumid! :D

Mina näen seda olukorda nii.
Kõigepealt õpi ära, et tõde ei tee haiget.
Haiget teevad meie illusioonid.
See muudab meid tõe suhtes armastavaks ja vastuvõtlikuks.
Selles seisundis saab ka teistele tõtt öelda hästi pehmelt.
See ei pruugi olla, mida nad meilt kuulda soovivad ... võib juhtuda nii, et meile on tungivalt vihjatud, milliseid sõnu meilt oodatakse, kuid me ei saa neid kuidagi öelda, sest need on tõest väga kaugel. Võib juhtuda, et see inimene muutub oma küsimustega järjest tungivamaks, meie pehme põiklemine lõpuks enam ei aita, ta on olukorras, kus ta nõuab otsekohesust ja meil tuleb kas suhtlemine lõpetada või talle haiget teha.
Siin peab igaüks lähtuma oma 'kõhutundest'.
Ka selles olukorras ei ole vaja nõuda endalt suuremat tugevust, kui meil parasjagu on.

Inimene, kes pinnib välja tõde, sageli ripub lootuse küljes, et suhe temaga on meile nii tähtis, et me ei saa välja öelda näiteks, et ... me ei pea teda targaks inimeseks. Ja kui meid on 'nurka surutud' ja me oleme öelnud, et ta on meie silmis tark inimene (vale), siis edaspidi on tal võimalik ignoreerida meie mahalöödud pilku, kui ta rumalusi kõneleb, ning hoida kinni sellest, mis me välja ütlesime: et ta on tark.

Selle kõige pärast pole hea suhelda haletsusest ehk selle pärast, et see teine inimene tahab suhelda.

Samas eks need udujutud tulevad mõnel kergesti, eriti kui kodus on keegi, kellega koos hiljem silmi pööritada :D Ma arvan, et kui me oleme mugavusest luisanud, on hea sellest kellegagi rääkida..., et me valetasime ja kui ebamugav see oli. Muidu võib see vale jääda meie reaalsust nihutama veidike. Tekitab paralleelmaailma.

No comments: