Tuesday, June 11, 2019

Dramaatiline kohvipilt



Pinterest

Minu jaoks on need konkreetsed värvid liig :D
Aga tassike on siiski jagamist väärt.

PS - kas siin (või maailmas) on keegi, kellele seda värvi roosid meeldivad???

4 comments:

kertu said...

Pilt on puhas Poola. Hästi väsitav ja intensiivne oma värvides.

Manjana said...

Jaa, mulle meeldib. Mul enamus riideid on täisvärvides, mitte pastellid. Ma ise olen iseloomult ka pigem täisvärviline, mitte pastelne. Kontrastvärvide nägemine annab mulle pigem jõudu juurde, mitte ei väsita. Ma olen kadestanud inimesi, kes on sündinud vaiksed ja leebed. Kuid oma üllatuseks olen teada saanud, et neil vaiksetel leebetel ja, muarust, armsatel inimestel on probleeme oma häbelikkusega ja neile tundub, et teised teevad neile liiga. Ma kujutasin ette, et nii tore oleks, kui ma suudaks kogu aeg vait olla.

karikate emand said...

Oo, väga vahva kuulda, et ikkagi meeldib kellelegi! :D

Mina muide kannan kodus rõõmsaid värve ja kirjut ka, ja kodust väljas eelistan tumesinist, tumehalli, natuke valget vahel ... kotid ja saapad võivad küll helebeežid ja tumepunased olla.

Mõtlesin, et mida see tähendab - kas ma teesklen? Kas ma ei väljenda ausalt oma olemust?

Aga siis sain aru, et minu jaoks kodune õhkkond ja kodust-väljas-õhkkond on väga väga erinevad, seda siis ka riietus peegeldub. Ma ei arva, et ma enam otseselt häbelik oleksin, aga vahel tundub, et ma tõmban ikkagi liigagi palju tähelepanu, ükskõik, kui hall ma parasjagu riietelt olen :D

väga väga naine said...

Mulle meeldivad tugevad eredad värvid - aga just seda tooni roosid on tõesti jamad. Natuke tumedamad - jaa. Natuke heledamad - ka ok, kuigi ma keeraks veel oranžimaks või roosamaks oma aruga. Aga just täpselt seda tooni? Ei.