Saturday, January 11, 2020

Awareness

“Awareness functions almost like magic.”#osho #oshoquotes #meditation #awareness #mindfullness #selfawareness


Teal Swan rääkis hiljuti väga mõtlevapaneva jutu.
Nimelt, et inimesed, kes on asunud eneseteadlikkuse ja kõrgema teadvustamise teele, jäävad sageli toppama kui avastavad, et nad hakkavad kahjulikke mustreid läbi nägema ka nende inimeste juures, kellest nad hoolivad ja keda oma ellu jätta soovivad.
Kui sa näed nad läbi, siis sa tahad tuua veidi läbinägelikkust ka nende ellu, see on üsna vastupandamatu tung.
Kuid oma ebakindluse ja ebasiiruse läbi nägemine tuleb koos ego kahandamisega ja me sageli soovime olla enda üle uhked, niisiis me ei soovi ennast läbi näha.
Ja siis pead tegema valiku, kas toetad oma lähedasi nende lühinägelikkuses või jääd totutama sellesse kohta, et tahaks neid kangesti valgustada.
Seega on teadlikkuse kasvatamisel edukad eelkõige need, kes on emotsionaalselt hüljatud olnud oma lähedaste poolt - neil pole eriti midagi kaotada, kui nad ausaks ja läbinägelikuks hakkavad.

1 comment:

Regiina said...

Mnjaaa... Vahel ma mõtlen seda sama perekondade värki.. No nt Kardashianid 😄 et selline kokkuhoidev perekond ja neil tundub lisaks igaühe isiklikule egole olevat veel nagu selline perekonna ego ka. Et kui perekond ise on lausa nagu mingi bränd, siis vaja veel seda ka üleval hoida.. Suht raske.