Sunday, September 9, 2018

"Isekus"

628 Likes, 6 Comments - Truth (@death_by_astonishment) on Instagram: “Amen. Go follow @aubreymarcus ・・ I used to think that the most important measure of life is what…”

Allikas: Instagram @ death_by_astonishment

Kuulan praegu Õe arutlusi, kas minna lahku mitmeti toredast mehest, kelle puudusteks on Õe silmis veidi liiga suur materiaalsus-maisus ja ratsionaalsus, või jääda suhtesse, mida teine pool väga soovib, endas aga pole kindel.

Olen oma arvamuse väljendamises püüdnud olla ettevaatlik, aga seda võin ikka lubada, et kui Õe eesmärk on endalähedasemat elu elada, siis ma oleks lahutuse poolt, sest kui inimesel on nii palju õnne, et elu võimaldab tal toimida-toimetada endale kooskõlaselt, siis kahtlused parimate valikute osas ükskõik mis muus valdkonnas (kas leian Eestis normaalse töö?, kas ma üldse kunagi veel mõne erilise-superlaheda-seksika-potentsiaalse partneriga kohtun? kus ma elama hakkan?) lihtsalt langevad ära. Kui elad endaga kooskõlas, on see nii küllastav, et muud asjad muret ei tee. Need hakkavad taas muret tegema, kui mõistus sunnib meid tegutsema ebameeldivates vetes ...

No comments: