Monday, December 30, 2019

Tunded

Instagram photo by Teal Swan • Oct 17, 2019 at 5:52 PM

Allikas: Instagram @ tealswanofficial

Tjah, seda pole tore kuulda, kuid kui partner näib meie tunnetest mitte hoolivat, siis ... õppis ta seda meie enda pealt. Seda, et meie tunded ei ole nii väga olulised, et me saame üle, anname andeks, pole hullu.

Ka vihastamine ei aita.
Ka viha näitab meie nõrkust ja ebakindlust oma väärtuses.

Kui me saame rahulikult rääkida, et meie ellu teatud käitumised ei mahu, siis kaaslane kas tõuseb meie ootuste kõrgusele või lahkub.
Saame rahulikult rääkida, kui mõlemad võimalused tunduvad meile okei.
Kui meil on vaja, et see inimene NII jääks meie ellu KUI KA muudaks ennast, paneb see meid väga haprasse kohta ja see koht on kohe näha :D

Paar nädalat tagasi arutlesid inimesed Instas lohutussuhteid - kui kahjustavad need on ja kuidas ilma on ka jube jõle :D
See meenutas mulle, et tegelikult ei saa teha ühest otsust, kas lahku minna või mitte. Isegi kõige rohmakamalt võttes tuleb kaaluda taasakaalutu suhte puhul, mida see meile annab ja mida see meilt võtab ning võrrelda seda veel ka üksijäämisega - mida üksijäämine meile annaks ja mida see võtaks. Võib-olla oleme sellises seisus, kus üksijäämine ei annaks meile mitte midagi! Ja suhe midagi ikkagi annaks. Nii et ... keegi ei saa teisele öelda, kas lõpetada suhe või mitte. Kuid alati saab teisele meenutada, et ta suhte kõrval ka endasse panustaks. Eelkõige endasse. Kasvõi selles mõttes, et lõpetada mitte-nii-hea partneri teenindamine ja kiitmine suhte paranemist lootes. Kui suhted paranevad, siis pigem aususe ja küpsuse tekkides, mitte teineteisele tehtud teenete tõttu või koos loodud illusioonidemaailma tõttu.

No comments: