Tuesday, October 16, 2018

Head prokrastineerimist!

It's okay... You don't have to always be a DOER all the time... Because the "DOING" will come as an inspiration only when you allow the "BEING"! So just BE! And FEEL GOOD!#lawofattractionquotes #god #lawofattraction #abrahamhicks #manifestation #estherhicks #instalove#energyhealing #lightworker #spiritual #spiritualawakening #youcreateyourreality #affirmations #mindhealing #healing #meditation #yoga #spirituality #loa#selflove #deliberatecreation #love #instagod #higherconsciousness #awakening #


"It's okay... You don't have to always be a DOER all the time... Because the "DOING" will come as an inspiration only when you allow the "BEING"! So just BE! And FEEL GOOD!"

Allikas: Instagram @ aham_brahmasmi.tat_tvam_asi


Mina tõesti tunnen, et kui ma luban endal uimerdamise lainel olla, siis see laine läheb kiiremini üle kui siis, kui end tagant sunnin. Eks ma alguses, kui taban end uimerdamast, üritan endale plaane meenutada, kuid peagi näen, et targem on ennast rahule jätta, kõige nõudlikumad asjad ära teha ja ülejäänud selleks päevaks unustada. Kui järgmisel hommikul uni kuidagi üle ei lähe, siis tean, et inkubatsiooniperiood veel kestab ja loobun selleks päevaks tehtud plaanidest kohe. Mõnikord lülitan siis isegi telefoni välja, sest tean, et mu ajju on kogunenud liiga palju asju, mida töödelda, nii et tuleb ta 'muljetedieedile' panna ja lasta päeval omasoodu voolata.
Väljun alati rikastatuna ja energilisena - kui aga oma energiat ise suunata ja käsutada püüan, siis jään hoopis loiuks.
Vähem kontrolli ja rohkem usaldust! :)

No comments: