Friday, August 10, 2018

Tõde teeb vabaks

Do not be afraid to declare what you truly want and do not be afraid that it doesn't match what someone else wants. When we hide what we…

"Do not be afraid to declare what you truly want and do not be afraid that it doesn't match what someone else wants. When we hide what we really want to match them, we’re selling ourselves out and we’re lying in order to get them. It’s manipulative and not gonna work out well… trust me…"

Allikas: Instagramcreatethelove




Mõnikord me ei taha välja öelda, mis on meie soovid, kuna aimame, et teise inimese soovid on hoopis teises suunas. Ilmselt on selle taga hülgamishirm või üksindushirm, kuid nagu alati, oleme tegelikult ise see, kes ennast juba on hüljanud, sundides ennast elama vales, elama manipuleerides. Sest miks me ei räägi tõtt välja? Kuna soovime saada midagi, mida me tõtt rääkides võibolla ei saaks. Koos tõega hülgame paraku iseenda, tõelise enda. Sealt edasi me arvame, et tunneme ängistust, kuna kardame, et kaaslane võib meid hüljata - tegelikult on ängistus paratamatu, kuna ise oleme ennast juba hüljanud.

Ängistus on hea asi. See näitab, et meil on kusagil ennast kahjustav mõttemuster. Oleks hea ja kasulik see üles leida ja seda uurida.
Üldse, kõik negatiivsed emotsioonid annavad võimaluse veits areneda :)

No comments: